Press "Enter" to skip to content

Edward Highmore

Vsebina:

Edward Highmore je angleški igralec, ki je večinoma prepoznan kot oče Freddieja Highmoreja, ki je znan angleški igralec.

Edward Highmore se je rodil dne 3. aprila 1961 v Kingston-u ob Temzi v Londonu. Od leta 2019 bo njegova starost 58 let z rojstnim znakom Oven. Ni podatkov o njegovem družinskem poreklu in zgodnjem življenju. Ima angleško državljanstvo in spada v mešano etnično ozadje Angležev in Škotov.



Glede njegove izobrazbe ni podatkov o njegovi šoli ali fakulteti. A ugibamo, da je morda diplomiral na znani univerzi v Londonu.



Kaj je neto vredno in plača Edwarda Highmoreja?

Edward Highmore zasluži spodobno vsoto denarja od svoje kariere v igralstvu. Mislili smo, da natančna plača in neto vrednost Edwarda ni na voljo. Ker pa je tak igralec, ni dvoma, da zelo dobro zasluži od njene kariere.

Po drugi strani pa njegov sin Freddie Highmore c4 milijone dolarjev.Potem je njegov letni dohodek1.20.000 milijonov dolarjev. Prav tako znaša njegov mesečni dohodek10.000 USD,prejel2.307,69 USDtedensko in na dan njegova plača328,76 USD.Podobno je naredil svoje1,5 milijona dolarjevsrečo sDobro leto, Zlati kompas, Foxova zgodba.Poleg tega skupna blagajnaZlati kompasje70,1 milijona dolarjevleta 2007. Istega leta je skupna blagajna njegovega filma August Rush31,6 milijona dolarjev.



Prej, leta 2004, je bil njegov film Najdba popolne blagajne Neverlanda51,6 milijona dolarjev.Poleg tega je skupna blagajna206,4 milijona dolarjevodCharlie in tovarna čokolade (2005).Prav tako je skupna blagajna71,1 milijona dolarjevodKronike Spiderwick (2008). Prav tako ima njegov brat Bertie Highmore približno približno vrednost100.000 dolarjev. Običajno je povprečna letna plača igralca v Veliki Britaniji25.952 dolarjev.

Kdo je žena Edwarda Highmoreja? Otroci

Edward Highmore je poročen moški, poročil se jeToži Latimer. O njihovih prvih srečanjih in zgodovini zmenkov ni več informacij. Vendar se je par leta 1989 poročil.

Napis: Edward Highmore z ženo in sinom

Po nekaj letih je par blagoslovljen z dvema otrokoma. Ime jim jeFreddie Highmore ki je znan angleški igralecBertie Highmore, eden od akterjev v vzponu. Ker je par skupaj in ni govora o njuni ločitvi, si želimo, da bi par vedno ostal skupaj. Od zdaj par srečno živi skupaj s svojimi otroki.



Višina in teža Edwarda Highmoreja

Edward stoji na spodobni višini s povprečno težo. Čeprav natančna višina in teža Edwarda nista na voljo. Ima rjave lase z rjavo barvo oči. Glede njegovih drugih meritev telesa niso znane.

Kariera Edwarda Highmoreja

Edward je najbolj znan po igranju Lea Howarda v dramatiki BBC Howard's Way iz osemdesetih. Nastopil je tudi v filmu Doctor Who, ki je Malkon igral leta 1984 v serijskem Planet ognja leta 1984. Po tem je obiskoval šolo igralstva v Guildfordu.

Napis: Edward Highmore v TV Doctor Who

Edward HighmoreFilmografija

LetoNaslovVlogaOpombe
1984Doktor KdoMalkonTV
1984–1985Lame DucksFreddieTV
1985StativaŽogaTV
1985–1990Howardsov načinLeo HowardTV
1993HeidiG. KandidatTV
1994Williejeva vojnaDaj
1994Ljubezen boliDr WoodTV
1994Pištola DoomsdayKlodTV
devetnajst devetdeset petŽena politikaKlubski natakarTV
devetnajst devetinšestdesetResnični životi Jacka in JeremyjaNačelnikTV
1997Se vidimo v petekKeithTV
1997Noben moj otrokžarekTV
1997MosleyDerek JohnsonTV
1998ElizabetaLord Harewood
200010. kraljestvoKraljičin služabnikTV
2001Jack in the Beanstalk: Prava zgodbaOče na igriščuTV
2002Ali G IndahouseKabinet MP(končna filmska vloga)

Edward je oče igralca Freddieja Highmoreja, ki je igral film Charlie Bucket v filmski različici Charlie in čokoladnice iz leta 2005, in Bertie. Edward in njegov sin Freddie sta skupaj igrala v filmu Jack in the Beanstalk: The Real Story kot oče in sin. Poleg tega je njegova žena Sue Latimer agent za talente, med katere stranke spada tudi Daniel Radcliffe.

Napis: sin Edwarda Highmoreja Freddie Highmore

Nekateri drugi filmi in televizijske serije, v katerih se je Highmore pojavil, so'Dobri zdravnik', 'Tour de Pharmacy', 'Bates Motel', 'Blizu sovražnika', 'Skoraj prijatelji', 'Potovanje', 'Artur in velika avantura', 'August Rush', 'Dva brata 'in' Vidim te 'med ostalimi.

Edward tudi ni aktiven na nobenih sorodnih družabnih spletnih mestih, kot so Facebook, Twitter, Instagram.

Dejstva Edwarda Highmoreja

Dejstva Edwarda Highmoreja

Polno imeEdward Highmore
Datum rojstva3. aprila 1961
Starost59 let 1 mesec
Kraj rojstvaKingston ob Temzi, London
PoklicIgralec
Državljanstvoangleščina
ZakoncaToži Latimer
OtrociFreddie Highmore, Bertie Highmore
Znak zvezdeOven